Надія від «Сузір’я»

31.05.2012

Сорок тисяч гривень, виручених від продажу квитків на благодійний концерт у Черкаській обласній філармонії, підуть на придбання обладнання для обласного онкологічного диспансеру. Організатором доброчинного заходу став відомий добрими справами черкаський благодійний фонд «Сузір’я», якому нині виповнилося 15 років.

«Цю суму ми передаємо онкодиспансеру на придбання двох апаратів для лікування хворих дітей. За минулі роки таких благодійних концертів нам вдалося провести чимало і все заради надії на одужання», — говорить «УМ» директор благодійного фонду «Сузір’я» Олександр Деньга, який свого часу виступав у заслуженому ансамблі пісні та танцю Київського військового округу та у Черкаському народному хорі.

За його словами, «Сузір’я» постійно проводить творчі та благодійні заходи у дитячих будинках, у притулках, школах–інтернатах, будинках для престарілих, госпіталях. А серед останніх проектів очолюваного ним благодійного фонду він називає перший обласний фестиваль–конкурс української пісні імені Раїси Кириченко «Я козачка твоя, Україно!».

«У благодійних концертах, організованих «Сузір’ям» для допомоги хворим дітям, я беру участь утретє. Вважаю, такі заходи дуже необхідні, адже люди повинні бути небайдужими і підтримувати одне одного», — додає Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка Дмитро Гнатюк.

На ювілейному концерті «Сузір’я» разом iз паном Гнатюком для глядачів, а їх в обласній філармонії був повний зал, виступали народні артисти України Анатолій Паламаренко, Алла Попова, Микола Свидюк, Вадим Крищенко, заслужені артисти Павло Мрежук, Євгенія Крикун та Черкаський народний хор.