Додому, у в’язницю

Додому, у в’язницю

Учора Верховний суд Великої Британії постановив видати Джуліана Ассанжа Швеції, де його звинувачують у сексуальних злочинах, повідомляє агенція «Рейтер». Засновник скандального сайту «Вікілікс» подав апеляцію до найвищої судової інстанції країни після того, як у листопаді минулого року Високий суд Лондона ухвалив рішення про його екстрадицію.

Засуджено екс–президента Ліберії

Засуджено екс–президента Ліберії

Жертви громадянської війни 1991—2001 рокiв у Сьєрра–Леоне вчора з нетерпінням очікували на новину з Гааги, де Міжнародний трибунал iз воєнних злочинів мав оголосити вирок екс–президенту Ліберії Чарльзу Тейлору.

Аїд повстав проти Бога

Аїд повстав проти Бога

Кiлькiсть жертв позавчорашнього землетрусу зросла до щонайменше 17, а ще приблизно 350 людей отримали поранення. Цього разу найбільше потерпіло містечко Медолла у провінції Модена, яке опинилося в епіцентрі поштовхів.

Республiканець, мiльйонер, мормон

Республiканець, мiльйонер, мормон

Мітт Ромні забезпечив собі місце кандидата у президенти США від Республіканської партії на виборах 6 листопада, повідомляє Бі–Бі–Сі. Це стало фактом після праймеріз, тобто попередні партійних виборів, які відбулися позавчора у штаті Техас.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики