Сергій Михальчук: Я — людина візуальна

Сергій Михальчук: Я — людина візуальна

Коли з’являється інформація, що в майбутньому художньому фільмі роль оператора виконуватиме Сергій Михальчук, увага такому проекту серед вітчизняних прихильників кіно гарантована, очікування — прогнозовані. Він завоював любов глядачів і повагу колег завдяки зйомкам фільмів широкого спектра: від авторських «Коханця», «Мамая», «Менінів» до тінейджерської драми «До 16».

Юрко Циркуль та його друг «Їжак»

Юрко Циркуль та його друг «Їжак»

Місцем вручення премії обрали невеличке містечко Жовква, що у Львівській області. Тріумфатором став Валентин Бердт, автор книги «Мій друг Юрко Циркуль та інші», який отримав диплом почесного першого лауреата та грошову премію у розмірі 10 тисяч гривень.

Поміж нами, фахівцями

Поміж нами, фахівцями

29 травня близько 100 музейних працівників з усіх областей зібралися в Музеї книги та друкарства України, аби відзначити найактивніших фахівців та нагородити преміями найрезонансніші події у професійній галузі. Така акція відбулася вже всьо­ме.

Два томи правди

Два томи правди

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Безперечно, пройде час і з’являться десятки інших книг про те, як утверджувалася наша держава. Їх писатимуть різні автори, вони матимуть різні точки зору, багато з них, як уже не раз траплялося, писатимуться на догоду тих чи інших політичних сил.

Всі статті рубрики