«Мрійники» вийшли

«Мрійники» вийшли

26 травня Грузія вступила у 21–й рік своєї незалежності. Для відзначення досягнень влада держави, що динамічно розвивається, обрала два майданчики: у столиці проходила виставка досягнень промисловості (у зв’язку з цим експонати — вагон метро і залізнична цистерна — були встановлені посеред центрального проспекту Руставелі, якраз навпроти тепер уже колишньої будівлі парламенту), сам же парламент переїхав у Кутаїсі, де у скляній, за останньою архітектурною модою, будівлі, щоправда, ще не закінченій, провів перше «символічне» засідання.

Мiж минулим i майбутнiм — один вiдсоток

Мiж минулим i майбутнiм — один вiдсоток

На президентських виборах у Єгипті жоден iз кандидатів не набрав необхідних для перемоги у першому турі голосів, тому 16—17 червня відбудеться другий тур, повідомляє Бі–Бі–Сі. У ньому зійдуться висуванець «Братів–мусульман», поміркований ісламіст Мохаммед Мурсі, та представник старого режиму, останній глава уряду часів перебування при владі президента Хосні Мубарака, Ахмед Шафік.

Комуністична солідарність

Комуністична солідарність

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

31 травня 1997 року в Києві президенти України та Російської Федерації підписали Договір про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною та РФ (т.зв. «Великий договір»).

Всі статті рубрики