Вишиванка для Мадонни

24.05.2012
Вишиванка для Мадонни

До грандіозного шоу Мадонни в Україні залишається менше трьох місяців. Проте вже зараз приїзд співачки обріс численними міфами та чутками, які організатори спробували розвіяти , зібравши представників ЗМІ для першої прес–конференції.

«Заманити артиста такої величини, як Мадонна вдалося перш за все майданчиком — НСК «Олімпійський» відповідав усім вимогам команди співачки», — розповідає Микола Ісидоров, директор концертної агенції «Мельница International», що організовує приїзд артистки в Україну. За його словами, перемовини тривали півроку,зокрема, представники Мадонни відвідували наш стадіон, аби переконатися у його високому технічному оснащенні. Проте спортивний комплекс обіцяють... переробити під співачку. Зокрема, доведеться пожертвувати частиною сектору для того, аби зібрати величезну сцену. Повна місткість стадіону — 70 тисяч людей, натомість шоу Мадонни розраховане на 43 тисячі глядачів. «Ми сподіваємося на аншлаг, квитки розкупають динамічно, — розповідає пан Ісидоров. До слова, найдешевший квиток на Мадонну не зовсім і дешевий — 550 грн, найдорожчий — взагалі 13 тисяч. Але ціна, за словами організаторів, має виправдати всі сподівання: одне лише технічне оснащення везуть 70 фур.

Райдер співачки Оксана Гуртова, керівник концертного департаменту «Мельница International», назвала найважчим з усіх, які їй доводилось бачити за час роботи: «Список складається з 48 сторінок». З найцікавіших пунктів організатори виділили вимогу, аби у кожній iз 14 гримерок стояли букети білих троянд із пагонами довжиною 15 см, та... червоне дизельне паливо. «Для підключення сцени команда везе із собою дизельний генератор. Для нього потрібне червоне дизельне паливо. У нас в Україні такого палива немає, замовляли з Польші», — коментує пан Ісидоров.

Де і скільки королева поп–музики житиме у Києві, тримають у секреті. Відомо лише, що зарезервовано президентські апартаменти одразу у трьох готелях.

Поки Мадонна добирається до Києва, українські шанувальники вже готуються шити для неї вишиванки. Концертна агенція разом з Ukrainian Fashion Week оголосила конкурс: кожен бажаючий має можливість створити ескіз для вишиванки Мадонни. 10 фіналістів, відібраних глядацьким голосуванням, утілять ескізи у життя, і в кінці червня професійне журі обере одну найкращу вишиванку, яка стане презентом співачці на пам’ять про її київські гастролі.