Готуємо з Солькою

Готуємо з Солькою

Що для вас смакота? Тільки страви, які втамовують голод, приносять задоволення і покращують настрій? Якщо так, то автори щойно виданої книги «Солька і кухар Тара–пата» Оксана Лущевська і Лана Світанкова разом iз видавництвом «Грані–Т» переконані, що відчуття ваші спрацьовують лише відсотків на п’ять. Бо смакувати можна сонячний ранок, прогулянки, пригоди, сон, спілкування з домашніми і друзями, а ще — книги. Якщо до ваших рук потрапить «Солька...», зможете відчути смак родинного щастя: щонайменше, разом iз дітьми зможете приготувати страви, почитати цікаву повість, а принагідно у кінці ще записати нові рецепти — для цього спеціально відведені сторінки.

У нашій родині є кілька рукотворних кулінарних збірок

У нашій родині є кілька рукотворних кулінарних збірок

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Поява книги «Солька і кухар Тара–пата» — справа фантазії та уяви. Мені часом бачився кухар, який чимчикує собі вздовж Хрещатика. Довкола листя. Щойно пройшов дощ. Далі вигадалося прізвище Тара–пата, що означає неспокійний, клопіткий. Потому прийшла його історія.

І кораблики, і хмаринки

І кораблики, і хмаринки

Ці рецепти з книги Оксани Лущевської та Лани Світанкової «Солька і кухар Тара–пата» краще готувати з дітьми і для дітей. Ваша дитина не любить гречану кашу, спробуйте зготувати цю страву з овочами. На 2,5 склянки гречки беріть удвічі більше води, 2 невеликі морквини, 2–3 помідори, невеликий кабачок, пучок петрушки, масло, сіль. Перебираємо і миємо гречку, овочі ріжемо кубиками. Усе перемішуємо в мисці, додаємо петрушку. Викладаємо у каструльку, додаємо дрібку солі і заливаємо все окропом. Доводимо до кипіння, кладемо шматочок масла, щільно закриваємо кришку, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин.

Всі статті рубрики