Піарять «свого» прокурора

Піарять «свого» прокурора

Інтернет–видання «Українська правда» стверджує, що Партія регіонів найняла та сплачувала послуги PR–компанії для інформаційного просування у британській пресі першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна. Цей факт підтверджується з листів британського відділення транснаціональної агенції Burson–Marsteller UK у Лондоні на адресу редакцій декількох ЗМІ, текст яких має «УП». Ця компанія розміщувала, як мінімум, два інтерв’ю пана Кузьміна у Associated Press та в українській службі BBC на початку березня.

Попередні слова

Попередні слова

30 березня, як і планувалося, Україна і ЄС нарешті парафували угоду про асоціацію. Свої підписи під цим багатостраждальним документом поставили заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін від України та керуючий директор Служби зовнішніх дій з питань Європи та Центральної Азії Мирослав Лайчек — від Європейського Союзу. Із коридорів «регіональної» влади на цю подію відреагували бадьорими заявами, в тому числі й глави МЗС Костянтина Грищенка, про «відкритий шлях до підписання». У Брюсселі ж такі «шапкозакидальницькі» настрої викликають щонайменше здивування. Європейські чиновники й високопоставлені дипломати фактично не приховують: принаймні до парламентських виборів Україні нема чого й сподіватися на підписання угоди. А ситуація, що склалася в нашій державі напередодні цих виборів (передусім — ув’язнення й відсторонення від участі в кампанії Юлії Тимошенко та Юрія Луценка), дає надто мало підстав для оптимізму.

Достукатися до виборця

Достукатися до виборця

Цього тижня у Вінниці лідер партії «Україна — вперед!» Наталія Королевська разом з однодумцями обіцяє презентувати власний план нової економіки, який стане такою собі «підвалиною» у побудові нової країни. Далі, за її словами, на команду нових лідерів чекає запекла боротьба під час передвиборчої кампанії. Бо опоненти — як із табору влади, так і з табору опозиційного БЮТ (до якого ще донедавна належали депутати Наталія Королевська, Євген Суслов та Олексій Логвиненко) — «не шкодуватимуть бруду» для нових та амбітних політиків, які позиціонують себе, як третю силу.

«Старі політики бажають на все нове наліпити побільше бруду, щоб на їхньому тлі самим не такими брудними виглядати», — вважає лідерка партії. Щоб очиститися духом та отримати благословення на передвиборчому старті, Наталія Королевська разом зі своїм заступником по партії Євгеном Сусловим поїхала минулих вихідних на його рідну Сквирщину Київської області — в село Буки. Мовляв саме з цього «острівця краси, духовності та добробуту» варто розпочинати важливу справу. Сюди ж запросили і журналістів із різних регіонів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Об’єднання під єдиною іконою

Об’єднання під єдиною іконою

Перший етап передви­борчого з’їзду ВО «Батьківщина» відбувся не у виставковому центрі і не в палаці, як це було в часи розквіту партії Тимошенко, а в скромному столичному Будинку вчителя. І вперше за тривалий час партійний форум «біло–сердечних» був відкритий для журналістів. Із дружніх «Батьківщині» партій участь у зібранні взяли лідери «Фронту змін» Арсеній Яценюк, «За Україну!» — В’ячеслав Кириленко (тепер — союзник Яценюка), брат голови «Народної самооборони» Юрія Луценка Сергій. Вимагали звільнення політв’язнів, засуджували мажорів і чинуш, критикували владу і її маніпуляції масовою свідомістю. Плакати, розвішані на стінах, промовляли: «Юля — наш Президент», «Україна — Юля», «Юлі — волю». Величезний портрет Юлії Тимошенко на всю стіну за сценою не надто корелювався з головною ідеєю з’їзду — про єднання всіх лідерів опозиції.

Всі статті рубрики