Соло «бабусі» Європи

Соло «бабусі» Європи

Останніми роками у фігурному катанні моду почали диктувати представники Азії й Північної Америки. Старий світ дещо здав свої позиції, особливо це стосується росіян, котрі свого часу домінували ледь не у всіх видах програми. Тепер же, на світовому форумі у Франції, вони обмежилися двома срібними нагородами, причому однією з них великою мірою зобов’язані Україні. А загалом із 12 медалей у Європі лишилися п’ять.

На київській колоді

На київській колоді

Минулих вихідних у столичному Палаці спорту пройшов ХІ Міжнародний турнір зі спортивної гімнастики «Кубок Стелли Захарової». Упродовж двох днів спортсмени із 12 країн — переважно молодь — боролися за нагороди в абсолютній та командній першостях.

Розминка перед вирішальним боєм

Розминка перед вирішальним боєм

«Динамо» та «Шахтар» уже давно чекають «третього» в боротьбі за «золото» національної першості, однак визначати долю чемпіонства двом найтитулованішим клубам України знову доведеться «в міжсобойчику». «Матч сезону» — так у Донецьку охрестили протистояння флагманів українського футболу — призначено на наступну суботу. Гра, без сумніву, матиме вирішальне значення в турнірних розкладах. Динамівців, які вже засиділися у віце–чемпіонах, але в цьому сезоні йдуть першими, влаштує й нічия. Тоді як підопічним Мірчи Луческу потрібна лише перемога. Підтримка «гірникам» у рідних стінах гарантована — попри відсутність квитків у вільному продажу, на «Донбас–арені» очікується аншлаг, адже навіть у разі відсутності на стадіоні власника абонентського квитка його місце може зайняти резервіст — володар 10–гривневої перепустки «на вхід» без точно вказаного місця.

Ой чий то кінь з двома колесами?

Ой чий то кінь з двома колесами?

Весна дала старт повноцінному велосипедному сезону — профі поступово призвичаюються до смаку змагань. У березні відбулися три багатоденні велогонки, а вчора на півночі Іспанії почалася нова — «Тур Країни Басків». У цю пору спортсменам доводиться найчастіше стикатися із примхами погоди. Минулого тижня 30 велосипедистів знялися із «Вуельти Каталонії» через те, що дороги засипало снігом. Відмовився від участі зокрема й фаворит сезону–2012 люксембуржець Анді Шлек.

Українські спортсмени їздять у затінку іменитих колег. Ярослав Попович, який у цьому сезоні виступає за команду «Радіошек Ніссан Трек» (про труднощі, які створює довга назва, — нижче), фінішував 86–м на багатоденці «Тіррено–Адріатіко». А Денис Костюк, котрий їде за італійсько–українську стайню «Лямпре–ІСД», став 88–м на присипаній снігом «Вуельті Каталонії». На «одноденках» наші теж далеко від кола лідерів. Схоже, ключові гонки року знову відбудуться за скромної участі українців…

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики