ХРОНІКА

29.03.2012

Бокс

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO Володимир Кличко домовився про бій з офіційним претендентом від IBF — 40–річним американцем Тоні Томпсоном. Поєдинок відбудеться 7 липня на 31–тисячній футбольній арені «Стад де Свісс» у швейцарському Берні. Нагадаємо, що чотири роки тому українець уже зустрічався з Томпсоном і нокаутував його в 11–му раунді.

Існує попередня домовленість і щодо ще одного бою Володі: у випадку перемоги над Томпсоном Кличко–молодший, імовірно, 10 листопада у нью–йоркському «Медісон Сквер Гарден» зійдеться з американцем Крісом Арреолою.

Спортивна гімнастика

На етапі Кубка світу в німецькому Коттбусі українські гімнасти здобули три нагороди. Ігор Радивілов переміг в опорному стрибку, Олег Степко на брусах став другим, а Наталка Кононенко — третьою.

Хокей

Руслан Федотенко закинув дев’яту шайбу в сезоні, яка для його «рейнджерів» стала переможною в матчі з клубом «Міннесота уайлд» . За шість турів до завершення основного етапу нью–йоркці продовжують лідирувати у Східній конференції.

НХЛ. Регулярний чемпіонат. «Міннесота» — «Рейнджерз» — 2:3 (Федотенко «Р» — 13.39, 1+0, 2 кидки, «+1»), «Нью–Джерсі» — «Чикаго» — 2:1 (Понікаровський «НД» — 14.53, 3 кидки, «0» ).

Шахи

На індивідуальному чемпіонаті Європи у Пловдиві з’явився одноосібний лідер — після семи партій білорус Сергій Азаров набрав шість очок. Найкращі серед українців — Юрій Кузубов та Антон Коробов — розписали між собою мирову й мають по 5,5 бала. Це дозволяє їм перебувати у великій групі гросмейстерів, що ділять місця з другого по 13–те.