Крапля, серце і каштан

Крапля, серце і каштан

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У столиці визначилися з найкращим туристичним логотипом міста, який відтепер красуватиметься на футболках та столичних сувенірах.

Не той тепер наш узвіз

Не той тепер наш узвіз

На Андріївському узвозі, де триває реконструкція інженерних мереж, кількість важкої техніки зросла в рази. На території фабрики «Юність», у дворі Київського академічного театру «Колесо» розпочався демонтаж старої будівлі. Робітники за допомогою спецтехніки вже п’ять днів намагаються зрівняти з землею стіни, а працівники театру скаржаться на шум та побоюються за своє приміщення, яке від такої діяльності здригається.

«Мистецтво» бізнесу

«Мистецтво» бізнесу

Національний культурно–мистецький та музейний комплекс Мистецький Арсенал чекає на грандіозну реконструкцію. Уже цього року розпочнуться будівельні роботи, результат яких буде просто революційним: вулиця Лаврська стане пішохідною, сам комплекс Арсеналу доповнить концертний майданчик, під землею відкриють паркінг. Забудова «перекинеться» і через історичні насипи: під валами зроблять пішохідні проходи, за ними — ще кілька скляних будівель для архіву, концертної зали та туристичного комплексу.

Всі статті рубрики