Поблизу, та не в ціль

Поблизу, та не в ціль

Позавчора 47–й чемпіонат світу в німецькому Рупольдингу вже став історією. Почавши його доволі оптимістично — з «бронзи» Вікторії Семеренко у спринті, наша біатлонна збірна не змогла підтримати заспів. Сподівання на ще одну медаль у «синьо–жовтих» пов’язувалися фактично лише із жіночою естафетою. І українки в суботу були близькими до п’єдесталу, але пристойних фізичних кондицій сестер Семеренко виявилося замало для загального успіху.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Третій, відстань!

Третій, відстань!

У 22­му турі чемпіонату України господарі не виграли жодного матчу — чотири рази поступилися, а ще чотири зустрічі завершилися з однаковим нічийним рахунком 1:1.

Рекордна пристрілка

Рекордна пристрілка

З огляду на Олімпійські ігри у Лондоні, нинішній рік для представників літніх видів спорту особливий. Хтось із спортсменів чекає на головний старт сезону «в засідці», практично не виступаючи на турнірах. Але більшість набирають форму саме на великих змаганнях, звіряючи готовність з основними конкурентами. На 14–му чемпіонаті світу з легкої атлетики в приміщенні, який відбувся наприкінці минулого тижня в Стамбулі, зібралися не всі найсильніші, однак і зірок тут не бракувало. Зокрема, свої титули захищали 11 переможців попереднього ЧС–2010 у Катарі.

Всі статті рубрики