Мама Ума

Мама Ума

Ума Турман — одна з небагатьох актрис Голлівуду, в яких і кар’єра складається чудово, і жертвувати родиною та радістю материнства заради цього не доводиться. Поєднувати й те, й інше в неї чудово виходить. Наразі зірка «Кримінального чтива» знову візьме тайм–аут у своїй роботі, адже чекає на появу третьої дитини! Цікавий стан 41–річної актриси підтвердив її офіційний представник, повідомляє People.

Місто женихів

Місто женихів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Досі шведська столиця — Стокгольм — була відома як екологічно найчистіше місто у світі. Виявляється, це не єдина його принада. Згідно з рейтингом туристичного сайту Travelers Digest, тут ще й живуть найкрасивіші чоловіки. Автори списку стверджують, що шведів помилково вважають холодними і дещо замкнутими. Насправді вони цікаві співрозмовники, вміють залицятися, а також чудово розуміються в питаннях моди, кулінарії, здоров’я і культури. А один із сайтів знайомств, характеризуючи шведів, додає, що вони — фанати спорту, тож фактично до глибокої старості стрункі й підтягнуті, а домашню роботу зазвичай охоче ділять iз жінками.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Двоє студентів спізнилися на іспит. Пішли до декана з проханням перездати, бо, мовляв, поїхали за місто, а там спустило колесо. Декан дозволив. Приходять наступного дня на перездачу. Їх посадили у різних аудиторіях і поставили одне–єдине запитання: «Яке колесо спустило?».

Всі статті рубрики