Мама Ума

02.03.2012

Ума Турман — одна з небагатьох актрис Голлівуду, в яких і кар’єра складається чудово, і жертвувати родиною та радістю материнства заради цього не доводиться. Поєднувати й те, й інше в неї чудово виходить. Наразі зірка «Кримінального чтива» знову візьме тайм–аут у своїй роботі, адже чекає на появу третьої дитини! Цікавий стан 41–річної актриси підтвердив її офіційний представник, повідомляє People.

Майбутній малюк стане першою спільною дитиною Турман та її бойфренда, бізнесмена Арпада Буссона. Точний термін вагітності Уми не повідомляється, але, за даними західних ЗМІ, зірка народить улітку.

Нагадаємо, що актриса була двічі заміжня (обидва рази — за акторами). Від шлюбу з другим чоловіком Ітаном Хоуком Ума Турман має 13–річну доньку та 10–річного сина (її обранець, до речі, теж батько двох дітей, яких йому народила модель Ель Макферсон).

Із мільярдером Арпадом Буссоном зірка почала зустрічатися в 2007 році. Через два роки пара оголосила про свої заручини, вже й дату весілля було призначено, проте молодята несподівано розбіглися. Правда, потім Ума й Арпад відновили стосунки, але з одруженням не поспішали. Можливо, тепер їх до цього підштовхне народження спільного малюка.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Голлівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер утретє стали батьками. У зіркового подружжя народився хлопчик. Нагадаємо, що в пари вже є двоє старших донечок — шестирічна Вайолет i трирічна Серафіна.