ХРОНІКА

01.03.2012

Теніс

На хардовому турнірі АТР у Дубаї найкращий український тенісист Олександр Долгополов у першому колі «нарвався» на сіяного восьмим аргентинця Хуана–Мартіна Дель Потро й програв — 3:6, 6:7 (5:7). Натомість до другого раунду пройшов Сергій Стаховський, здолавши місцевого володаря «уайлд кард» Омара Авадхі (ОАЕ) — 6:1, 6:2.

Гандбол

Готуючись до березневих матчів відбору на чемпіонат Європи–2012 проти іспанок, жіноча національна команда України впродовж п’яти днів провела в Запоріжжі тренувальний збір. До лав збірної головний тренер Леонід Ратнер запросив 18 гандболісток винятково з вітчизняних клубів. Крім тренувань, дівчата провели чотири контрольні зустрічі зі старшими групами місцевих ДЮСШ.

Біатлон

Сьогодні в Рупольдингу (Німеччина) стартує чемпіонат світу. На першу гонку — змішану естафету, яка почнеться о 16.30 за київським часом, тренерський штаб збірної України заявив Вікторію Семеренко, Наталію Бурдигу, Андрія Дериземлю й Сергія Семенова.

Бобслей і скелетон

На чемпіонаті світу, який відбувся у Лейк–Плесіді (США), розіграли п’ять комплектів медалей. У скелетоні серед чоловіків призерами стали спортсмени з Латвії, Німеччини й Нової Зеландії, а у жінок — зі США, Канади й Великої Британії.

У сильної статі на бобах–двійках медалі отримали екіпажі зі США, Канади, Німеччини, а на четвірках — США й два квартети з Німеччини. Панянки змагалися лише на двійках, на п’єдестал зійшли представниці тих же трьох країн — Канади, Німеччини, США.

Футбол

За бразильців усі 90 хвилин відіграв півзахисник «Шахтаря» Фернандіньйо.

Товариські матчі. Боснія й Герцеговина — Бразилія — 1:2 (Ібішевич, 13 — Марсело, 4; Папач, 90 (у свої ворота)), Вірменія — Сербія — 0:2.