ЦИТАТИ ТИЖНЯ

24.02.2012

Микола Томенко,
заступник Голови ВР від БЮТ
— про зміни в уряді напередодні другої річниці президентства Януковича:

— Президент України пішов еволюційним шляхом. Це хибний для Президента шлях... Якщо Президент до 25 лютого не звільняє уряд за провалені проекти та обіцянки, не звільняє найбільш одіозних голів облдержадміністрацій, які вже місцевими феодалами стали, то тоді оцінка їхньої діяльності переходить на Президента. Тоді вище за оцінку «2» я б поставити не міг Президенту.

(УНІАН)

 

Сергій Власенко,
нардеп від БЮТ і адвокат Юлії Тимошенко
— про тиск на його клієнтку:

— Я ре­ко­мен­дую Яну­ковичу і його команді: визнайте недійсним свідоцтво про народження Юлії Тимошенко. Після цього вона перестане існувати для вас юридично.

(Podrobnosti.ua)

 

Ярослав Сухий,
нардеп від ПР
— про ставлення до колег–«тимошенківців»:

— Ця фракція БЮТівська — вона сама себе не любить. Вона нікого не любить. Це такі дивні люди. До зовнішньої, внутрішньої політики їхня любов–нелюбов ніякого відношення не має. У мене завжди було одне побажання — варнякайте там собі на камери, але не заважайте нам працювати.

(«Цензор.net»)

 

Ганна Герман,
радник Президента, керівник «гумані­тар­­ного» управління АП
— про ініціативи мі­ні­стра освіти Табачника щодо скорочення викладання української мови у школі:

— До цього треба ставитися по–філософськи. По–перше, Табачник, як і Валуєв, не вічні. А по–друге, (...) така вже природа українців, що, коли їм забороняти, то вони краще будуть за це боротись. Тому я не знаю, чи ці смішні ініціативи Міністерства освіти матимуть той ефект, на який розраховують їхні ініціатори.

(«Радіо «Свобода»)

 

Віталій Кличко,
лідер партії «УДАР» і чемпіон світу з боксу — про паралелі між політикою та його боєм із хамом Чісорою:

— Те, що відбувалося в Мюнхені і як поводився Дерек Чісора, важливе для мене в контексті української політики. Чим ближче вибори, тим частіше з’являються прояви «чісорства». Так, Чісора брудно провокував і мене, і мого брата, але я не відповідаю брутальністю і хамством. Ніхто не змусить мене зрадити свої принципи. І в політиці я не піддамся на провокації та випади «політичних чісор».

(«Українська правда»)