Удача на заміні

Удача на заміні

Мало хто очікував, що скромний «Базель» зможе залишити за бортом «плей–оф» Суперліги зірок «Манчестер юнайтед». Проте колектив Хайко Фогеля на груповому етапі двічі відбирав у «червоних дияволів» очки й сенсаційно пробився до 1/8 фіналу. Де натрапив на не менш грізного суперника — сусідів із «Баварії». Попри турнірні здобутки чемпіонів Швейцарії, у цій парі «плей–оф» однозначним фаворитом вважали мюнхенський клуб, який 2010 року грав у фіналі Ліги чемпіонів, та й цього сезону не проти взяти участь у вирішальному матчі, який відбудеться на баварській «Альянц–арені».

Зупинка «Локомотива»

Зупинка «Локомотива»

Пертурбації в змагальному графіку харківського «Локомотива» підтверджують бажання керівництва команди якнайкраще виступити в єврокубку. Команда долучиться до першості України лише на другому етапі, а доти — здобуває додатковий досвід у вищому за рівнем відкритому чемпіонаті Росії. Щоправда, це не допомогло «залізничникам» взяти з наскоку Кубок ЄКВ. Натомість у Кубку виклику підопічні Юрія Філіппова стартували досить впевнено. На стартовому етапі харків’яни розгромили швейцарський «Амрісвіл», а в 1/8 фіналу впевнено розібралися з турецьким «Галатасараєм». Як розповідав «УМ» капітан «Локо» Володимир Татаринцев, єврокубкове завдання–мінімум для команди на сезон — «фінал чотирьох» КВ. Відтак останньою перепоною на шляху до окресленої мети стала «Варшавська політехніка».

Дострокові іспити

Дострокові іспити

Після блискучої перемоги в командному заліку на чемпіонаті світу 2011 року наші боксери офіційно оформили для команди шість путівок на Олімпійські ігри–2012. Ще в чотирьох категоріях (до 49 кг, 52 кг, 56 кг і понад 91 кг) українців чекають відбіркові турніри на шляху до Лондона. Аби виявити тих, хто найкраще представить «синьо–жовтих» в олімпійській кваліфікації, Федерація боксу України організувала своєрідний міжусобний відбір у броварському торговельно–розважальному центрі «Термінал». Та й тим, хто вже забронював квитки на Олімпіаду, варто було розім’яти м’язи й провести перевірку власного стану. Хіба що дозволили пропустити старт олімпійському чемпіону Василю Ломаченку (до 60 кг) — він готується за індивідуальним графіком.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики