«Пішли ви!» — сказав голова

«Пішли ви!» — сказав голова

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Черкаська обласна організація Комітету виборців України вирішила зібрати дані про депутатський корпус Кам’янської районної ради. Натомість у відповідь на запит КВУ на електронну адресу прийшла програма «Будуємо нову Кам’янщину» на 2011—2015 роки, а потім — лист за підписом голови райради Юрія Тарана про те, що депутати не надали згоди на таку інформацію. Така «таємничість» здивувала. А третій лист, який одержали працівники КВУ зі скриньки райдержадміністрації, їх вразив до глибини душі, бо був він абсолютно хамського змісту: «В гробу ми вас бачили з вашими наїздами. Не давали вам списків депутатів і не дамо. Пішли ви! Голова РДА Архип’юк В. В.»

Їх мало, але й вони не разом

Їх мало, але й вони не разом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Днями в Севастополі представники низки громадських організацій міста та осередків політичних партій, що займають проукраїнську, державницьку позицію, підписали угоду про співпрацю. Головна мета цього чину — вироблення плану спільних дій задля захисту прав та потреб українства в місті–герої. Однак, виявилось, не всі українці Севастополя готові до єднання. Із 24 запрошених кінцевий варіант документа завізували лише вісім структур.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Фішки» і страхи виборів–2012

«Фішки» і страхи виборів–2012

Україна потроху входить у звичний для себе стан — на носі кампанія з чергових парламентських виборів. Кандидати в народні обранці помітно розпушують хвости, піарники та політтехнологи потирають руки в передчутті грошових жнив, прості смертні готують вуха для нової політичної локшини.
На майбутніх виборах, прогнозують експерти, нам навряд чи пощастить побачити чи пережити щось принципове нове. І все ж певна інтрига зберігається. Адже після десятирічної відсутності до українського виборця повертається «мажоритарка» — із новими «спецефектами» й підходами до електорату. Половина парламенту обиратиметься в 225 округах на місцях, і це означає, що «особистісний» вимір виборчої кампанії проявлятиметься скрізь навколо нас. Привітальні білборди від кандидатів висять ще з Нового року. І не дивуйтеся, якщо якийсь мисливець за голосами «попроситься до вас у друзі у «Фейсбуці» чи особисто привітає з днем народження. Буде всього: і сучасних технологій, і «чорного» піару, і відвертого намагання підкупити.
«УМ» спробувала з’ясувати в експертів, яких саме тенденцій та нових «фішок» варто чекати на виборах–2012.

Вихід у «тінь»

Вихід у «тінь»

Учора на засіданні уряду представили нового віце–прем’єр міністра, керівника Мінздоров’я — Раїсу Богатирьову. Прем’єр Микола Азаров зізнався, що його потішило це призначення: «Я особисто сьогодні щасливий, що збулася моя мрія, і в уряді з’явилася чудова жінка». Микола Янович може радіти президентському указові не лише через це. Злі язики пророкували Азарову відставку з подальшою передачею посади Андрію Клюєву. Натомість Президент звільнив одного з провідних «регіоналів» з уряду — Клюєв пересів із крісла першого віце–прем’єра у крісло секретаря Ради нацбезпеки та оборони, яке ще не встигло охолонути за Богатирьовою.

Всі статті рубрики