Присмак макових зернят

Присмак макових зернят

Ще років сто тому наші предки мак додавали не лише у святкові кутю, вареники та пироги, а й присмачували чорними зернятками, скажімо, відварену картоплю. Зараз мак «прописався» переважно у випічці — і це так смачно! До того ж різні смаколики з маком можна знайти й в інших національних кухнях.

Сонячний гарнір по–індійськи

Сонячний гарнір по–індійськи

Коли часу на повсякденні турботи обмаль, господині починають економити на дрібницях. Скажімо, відварюють на гарнір рис, навіть не промивши його. Страва виходить, звичайно, їстівна. Утім, спробуйте витратити і зайві 10—15 хвилин на приготування рису по–індійськи, і зрозумієте, що таке смачна проста їжа.

Всі статті рубрики