Тріщать стіни? То Генпрокуратура будує

Тріщать стіни? То Генпрокуратура будує

У понеділок у дворі Генеральної прокуратури сталася НП. Як повідомляла «УМ», там загинув будівельник: трагедія сталася на скандальному об’єкті — за 280 мільйонів гривень ГПУ з весни минулого року зводить тут каркас 14–поверхової прибудови. Прокурорам у старому приміщенні тісно, тож проектом передбачена підземна парковка, зала засідань, вертолітний майданчик та зимовий сад. Усе це з’єднається із уже «освоєним» корпусом. У зв’язку з трагічною подією будівництво, що велося авральними темпами, призупинилося. Прокуратура від коментарів щодо смерті будівельника утримується.

Натомість місцеві мешканці такому затишшю по–своєму раді — дві доби у них нормальний, здоровий сон, а стіни будинків перестали трястися. Півроку тому вони активно зверталися і до чиновників із ГПУ, і в Головне управління архітектури зі скаргами на шум та тріщини у квартирах. Тепер переймаються іншим — як узагалі не втратити житло і лишитися на Печерську. «Україна молода» — про будівництво штаб–квартири Генпрокуратури очима тих, хто спостерігає за ним із вікна та паркує автівки поруч із прокурорськими.

«Турбота» по–київськи

«Турбота» по–київськи

Столична влада за рахунок бю­джетних коштів масово передплачує киянам газету «Вечірній Київ» — активісти Партії регіонів та наближених до неї громадських організацій ходять iз такими пропозиціями по домівках столичних пенсіонерів. Про це «УМ» повідомила прес–служба фракції «УДАР» у Київраді.

Урятуй безхатнього Бровка!

Урятуй безхатнього Бровка!

За сприяння Принцеси Майї фон Гогенцоллерн та директора Європейської організації захисту природи та тварин «ETN» Дітера Ернста, до Києва прибули ветеринарні лікарі для проведення заходів зі стерилізації тварин. Як повідомляє прес–служба Київської адміністрації, експерти ділитимуться досвідом зі столичними ветлікарями щодо ефективних методів стерилізації. Акція щодо безкоштовної стерилізації безпритульних тварин лікарями Німеччини триватиме до 19 лютого. Здійснюватимуть її фахівці на базі ветеринарних клінік КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини», у громадських притулках та у притулку містечка Бородянка. Тож можна констатувати, що київські чиновники таки погодилися на співпрацю з іноземцями, хоча наприкінці листопада директор київського Центру ідентифікації тварин заявляв, що ситуація з убивствами тварин перебільшена, і натякав, що у Києві тварин простерилізують своїми силами.

Всі статті рубрики