Урок англійської від підсудного

Урок англійської від підсудного

Судовий процес у справі екс–глави МВС Юрія Луценка невпинно наближається до оголошення вироку, який, на думку самого підсудного, обов’язково буде виправдальним. Якщо в понеділок лідер «Народної самооборони» дві з половиною години надавав суду вільні свідчення, то учора в Печерському райсуді відбувся допит Луценка. Відтак у процесі лишилося тільки пройти стадії судових дебатів, останнього слова підсудного та оголошення вироку. Утім адвокати екс–міністра сподіваються ще відновити стадію судового слідства. При цьому адвокат Ігор Фомін констатує, що це відтермінує оголошення вироку його підзахисного не більш ніж на два тижні.

Адам і його заборонений пристрій

Адам і його заборонений пристрій

Співробітники спецпідрозділу СБУ «Альфа» затримали в ході операції в центрі Одеси громадянина Росії, підозрюваного в організації теракту. Затримання відбулося ще минулої суботи, але окремі подробиці у спецслужбі повідомили лише позавчора увечері. Сама операція тривала трохи більше години. Правоохоронці заблокували кілька кварталів, не даючи цивільним перехожим потрапити на огороджену територію. Затримання сталося без єдиного пострілу в одній з орендованих підозрюваним квартир, що розташована на першому поверсі двоповерхового будинку за адресою: Базарна, 86.

Батьки–вбивці

Батьки–вбивці

Коли на підлозі сараю в поліетиленовому пакеті серед брудних ганчірок знайшли замерзлу новонароджену дитину, жінка визнала: це зробила вона разом із чоловіком. Була досить спокійною, розповідають правоохоронці. «Вразило одне, — каже начальник Ямпільського райвідділу міліції Володимир Помілуйко. — Коли ми повідомили жінці, що її дії підпадають під статтю 115 КК — вбивство, вона здивувалась і спитала, а чому саме вбивство, адже є інше покарання за позбавлення матір’ю життя новонародженої дитини. Тож про докори сумління тут говорити не варто...»

Всі статті рубрики