Смертник без громадянства

Смертник без громадянства

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У 2001 році у штаті Вірджинія у власному будинку знайшли труп дівчини. Незабаром спіймали вбивць, які зізналися, що бідолашну їм замовив її ж колишній хлопець — українець Іван Телегуз. Нібито він позбавився жінки, щоб не платити аліменти. У 2006 році американська Феміда оголосила свій сліпий вирок: виконавцям — по тридцять років ув’язнення, а от Телегуза засудили до смертної кари.

Хабар як помста?

Хабар як помста?

Правоохоронці затримали Романа Живенка 3 лютого біля його будинку у власній машині. В чиновника знайшли хабар — 15 тисяч гривень. Факт затримання підтвердила прес–служба міської міліції Горлівки: «Заступника міського голови дійсно затримано, але поки що зарано давати коментарі». Крім чиновника, затримано й співробітника одного з комунальних підприємств міста, якого теж підозрюють у скоєнні злочину за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу (отримання хабара). Наразі проводять слідчі дії.

Ліквідація «ліквідаторів»

Ліквідація «ліквідаторів»

До «сітей» співробітників відділу боротьби з економічними злочинами обласної міліції всі вони потрапили вже в цьому році. Спершу правоохоронці розгадали хитромудру комбінацію 45–річного мешканця Шишацького району, котрий надав військкомату підроблену довідку про свою «героїчну» службу в зоні довкола Чорнобильської АЕС. Тож за коротке «віртуальне» перебування там у зовсім молодому віці він майже п’ять років удома одержував цілком реальні доважки до пенсії.

Всі статті рубрики