ЦИТАТИ ТИЖНЯ

03.02.2012

Віктор Янукович,
Президент України
— про окремих чиновників та авантюрні реформи:

— Чиновники, які несуть відповідальність, повинні дуже добре знати і розуміти цю сферу, вивчити світовий досвід… У нас вистачає людей, які, як кажуть, не дружать з головою. Ми скасували цю дурницю.

(УНІАН)

Арсеній Яценюк,
лідер «Фронту змін»
— про статус Януковича й Тимошенко на економічному форумі в Давосі в різні роки:

— За два останні роки багато чого змінилося — і в обох випадках статус тепер починається на літери «PR». PResident Yanukovich та PRisoner Ty­mo­shen­ko (англ. — «президент» і «в’язень»).

(«Українська правда»)

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про роботу щодо нових «газових» угод із Росією:

— Ведуться дуже важкі переговори з росіянами (щодо ціни на газ). Вони вважають цей контракт (2009 року) «залізобетонним». А чим пробивається залізобетон? От ми зараз і підбираємо...

(УНІАН)

Владислав Лук’янов,
нардеп від Партії регіонів
— про спроби партнерів по опозиції
обмежити Віталія Кличка лише участю у виборах мера Києва:

— Світова зірка Кличко, яка володіє двома мовами, відповідно до задумки «партнерів», повинна займатися каналізацією, смітниками і падаючими бурульками. Це велика гра, мета якої — замкнути Кличка на регіональному рівні і розчистити дорогу іншим до парламенту.

(сайт ПР)

Володимир Шаповал,
голова Центрвиборчкому, колишній суддя КС
— про рівень нинішнього Конституційного Суду:

— Та хоч би що ми робили з Конституційним Судом, це нагадуватиме пересування меблів у борделі. Справжня проблема в іншому: де знайти людей із відповідною правосвідомістю, відповідною правовою культурою... Даруйте, але в деяких суддів КС, якщо вони не отримують інструкцій, в очах з’являється собача туга за палкою.

(«Дзеркало тижня»)