Ви знаєте, як пахнуть мафіни...

Ви знаєте, як пахнуть мафіни...

Останнім часом часто просунуті кулінари вживають замість традиційних назв страв нові — запозичені з інших мов. Можливо, слово «мафіни» більш привабливе для вуха, а «кекси» — буденніше. Втім, якщо з фантазією підійти до випікання мініатюрних солодких хлібців, найголовнішими стають смак і запах.

Шукаємо їжу в «павутинні»

Шукаємо їжу в «павутинні»

Готувати стало простіше, готувати стало веселіше: якщо з тобою на кухні є ноутбук — 50 відсотків успіху забезпечено. Інтернет кишить тисячами рецептів із «покроковими» фотографіями усіх етапів роботи — від того, якими кубиками нарізати цибулю, до кінцевого кольору запіканки і консистенції соусу. Хочеш наочнішого прикладу — будь ласка, відео, де шеф–кухар чи проста господиня готують у тебе на очах потрібну страву, розказують і показують. Наприклад, м’ясо по–китайськи у кисло–солодкому соусі я досі готую під відеокерівництвом китайського кухаря, а овочеве рагу від Тетяни Толстої — у супроводі Youtube.

Всі статті рубрики