Шоу із 26 шайбами

Шоу із 26 шайбами

Нарешті й ми до цього дожили. Українська Професіональна хокейна ліга, яка виникла лише минулого літа, взяла з місця в кар’єр і в першому ж чемпіонаті організувала повноцінний «Матч зірок». Позавчора у столичному Палаці спорту найкращі гравці чемпіонату України провели гру–шоу у форматі «місцеві проти легіонерів» і порадували глядачів кількома конкурсами.

Мріючи про призи

Мріючи про призи

Етап Кубка світу, який минулого уїк–енду приймала італійська комуна Антерсельва (німецькою мовою — Антхольц), помітно різнився від попередніх рельєфом траси. Провінція Південний Тіроль розташована в Альпах, тож біатлоністам доводилося долати то підйоми, то спуски.

Чотири на чотири

Чотири на чотири

Зазвичай для більшості українських тенісистів виступи на турнірах «Великого шолому» обмежуються двома стартовими колами. Третій раунд, вважай, — подія. А виступи на другому тижні змагань — майже «історичний успіх». Минулого року на двох турнірах серії «Гранд слем» (із чотирьох можливих) у четвертому колі грав Олександр Долгополов. Проте цього разу в Австралії жодному з наших співвітчизників не вдалося потрапити за «екватор».

Срібний коктейль із льодом

Срібний коктейль із льодом

Із I зимових Юнацьких олімпійських ігор українські спортсмени повертаються з трьома медалями. Упродовж дев’яти змагальних днів в Інсбруку наші юні співвітчизники тричі сходили на п’єдестал і щоразу отримували срібні нагороди прем’єрної «білої» Олімпіади серед молоді віком 14–18 років.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики