Нітрошки не вагітна

Нітрошки не вагітна

Зірка фільмів «Старий Новий рік» та «Трошки вагітна» Кетрін Хейгл нещодавно поскаржилася на своєму сайті, що інколи їй дуже важко суміщати материнство з кар’єрою. «Мені здається, що я не справляюся — з роботою, з дочкою, з сім’єю. Коли я з Нелі, то не можу сповна насолодитися цим спілкуванням, бо переживаю, що такі моменти бувають значно рідше, ніж хотілося б. І улюбленою роботою насолоджуватися теж не можу — бо постійно думаю про маленьке створіння, яке чекає на мене вдома. Здається, рішення стати мамою, що працює, було найегоїстичнішим у моєму житті», — написала Кетрін у момент відчаю.

Поліція заарештувала Барбі

Поліція заарештувала Барбі

Співробітники іранської поліції моралі почали здійснювати облави в іграшкових крамницях, щоб попередити потрапляння у продаж ляльок Барбі. Як повідомляє агенція «Рейтер», іранські захисники моралі стверджують, що довгонога пластикова блондинка підриває засади ісламу. Власник магазину в північній частині Тегерана розповів журналістам, що днями в його крамниці з’явилися співробітники відомства, яке відповідає за мораль, і висунули вимогу вилучити з продажу всіх Барбі.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Я їм повторюю по двадцять разів одне й те саме, а ці ідіоти сидять зі скляними очима, і я бачу, що нічого вони не розуміють і не збираються розуміти!

— Та в мене на роботі те ж саме...

— Ви теж учитель?

— Ні, я бармен.

Всі статті рубрики