Нітрошки не вагітна

19.01.2012
Нітрошки не вагітна

Зірка фільмів «Старий Новий рік» та «Трошки вагітна» Кетрін Хейгл нещодавно поскаржилася на своєму сайті, що інколи їй дуже важко суміщати материнство з кар’єрою. «Мені здається, що я не справляюся — з роботою, з дочкою, з сім’єю. Коли я з Нелі, то не можу сповна насолодитися цим спілкуванням, бо переживаю, що такі моменти бувають значно рідше, ніж хотілося б. І улюбленою роботою насолоджуватися теж не можу — бо постійно думаю про маленьке створіння, яке чекає на мене вдома. Здається, рішення стати мамою, що працює, було найегоїстичнішим у моєму житті», — написала Кетрін у момент відчаю.

Потім, щоправда, відійшла. Настільки, що вирішила: їм із чоловіком терміново треба... завести ще одну дитину.

Трирічна кореянка Нелі — їхня прийомна донька. І вагітніти 33–річна актриса поки що не збирається — хоче всиновити ще одного сироту. «Ми з Джошем говорили про біологічних дітей, але вирішили, що почнемо з прийомних», — пояснила зірка в інтерв’ю журналу Scholastic Parent & Child.

Кантрі–співак Джош Келлі, за якого Хейгл вийшла заміж у грудні 2007 року, цілком поділяє бажання дружини ощасливити бодай кількох малюків, що залишилися без батьків. «Я мріяла про всиновлення ще задовго до знайомства із Джошем, і мене вразило, що він має такі самі погляди. Ми взагалі з ним однодумці в усьому. Це мене й підкупило...» — зізнається актриса.