Вистраждані метри

Вистраждані метри

У лютому інвестори «Еліти–Центр» «святкуватимуть» шосту «річницю» цієї афери. За неповний рік ситуація із наданням житла постраждалим із місця зрушила — очевидно, із передвиборчих міркувань, пан голова адміністрації Олександр Попов надав більше сотні квартир у новобудовах «Київміськбуду». Однак є «дзвіночки», що незабаром квартирне щастя може закінчитися: після наступних 300 ошуканих у списку вручення ключів від квартир припинять. Адже якщо суд визнає цивільну відповідальність лише за «Елітою–Центр», оминувши київських чиновників (інвестори впевнені — без їхньої участі нічого б не відбулося), гарантій у людей не буде жодних.

Тим часом Олександр Волконський (Шахов) дав своє перше інтерв’ю. Основний месидж — він є жертвою прокурорсько–міліцейського «бєспрєдєла». Ошукані цьому, звісно, не вірять.

Торговельний центр під патронатом Президента

Торговельний центр під патронатом Президента

Восени 2010 року інформаційний простір сколихнула хвиля: біля Паркової дороги, Маріїнського парку, одразу за оглядовим майданчиком, розпочалося масштабне засекречене будівництво. Головний здогад: тут зводять вертолітний майданчик для Президента Януковича — його ж незабаром підтвердив і глава адміністрації Президента. Сергій Льовочкін пояснив: виявляється, Віктор Федорович «дуже чутливо реагує на необхідність обмеження руху під час проїзду офіційних осіб», тож вертоліт як основний транспортний засіб, що доставлятиме Януковича на робоче місце, — оптимальний варіант. А Євген Червоненко, колишній заступник міського голови Леоніда Черновецького, похизувався, що саме він порадив Президентові пересісти на гвинтокрил. За його словами, це дешевше, аніж мати кортеж, та й безпечніше — мовляв, «терористи на землі краще знають, яким маршрутом хто їде». Хоча охорона самого об’єкта навіть через місяць після таких заяв запевняла «УМ», що будувати не будуть — просто відбувається укріплення схилу.

Всі статті рубрики