Cмертельний курс

Cмертельний курс

Минулої п’ятниці близько 19–ї години на вулиці Ремісничій пролунали постріли, внаслідок яких неподалік власної домівки загинув на місці 51–річний чоловік, а його 46–річна дружина одержала подвійне поранення стегна й потрапила до лікарні. У жінки двоє нападників відібрали сумку, де було 2000 доларів. За інформацією відділу зв’язків із громадськістю обласної міліції, на місці НП правоохоронці знайшли гільзи набоїв до пістолета ТТ, а також гільзу патрона з гумовою кулею (пристрій для відстрілу таких куль мав при собі загиблий і намагався відстрілюватися). Версія розбійного нападу з метою пограбування в цьому випадку є очевидною. Офіційна міліцейська хроніка представляє загиблого як підприємця, хоча майже вся Полтава знає: йдеться про, певно, найвідомішого в обласному центрі валютного міняйлу, котрий займався цим нелегальним бізнесом із 1995 року.

Чи врятує Луценка Європа?

Чи врятує Луценка Європа?

Європейський суд із прав людини у Страсбурзі найближчим часом винесе рішення у справі за скаргою Юрія Луценка. Такий прогноз висловив голова Харківської правозахисної групи Євген Захаров. «Оскільки комунікація (один з етапів слухання. — Авт.) завершилась у червні, можна очікувати, що рішення по Луценку з’явиться досить швидко, на початку 2012 року», — сказав правозахисник у інтерв’ю виданню «Ліга».

Вантаж гроші пачками

Вантаж гроші пачками

В офісному приміщенні підпільного пункту обміну під час проведення слідчих заходів оперативники податкової міліції знайшли понад 300 тисяч доларів США, 600 фунтів стерлінгів, майже 12 тисяч швейцарських франків, 2,6 мільйона гривень, близько 1,3 мільйона російських рублів — усього в еквіваленті, за курсом НБУ, готівки на суму майже 6,5 мільйона гривень.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики