Ударний льодовий уїк–енд

Ударний льодовий уїк–енд

Минулий тиждень виявився насиченим подіями в українському хокеї. Перша збірна змагалася на румунському «Єврочеленджі», молодіжна — торувала шлях на ЧС до першого дивізіону, а київський «Беркут» проклав дорогу на Захід, провівши три товариські матчі зі швейцарськими клубами. Приємно, що всі турніри завершилися для наших успішно.

На тому ж місці в інший час

На тому ж місці в інший час

Другий поспіль етап світового Кубка в Хохфільцені, який таким чином підстрахував без­сніжне французьке Аннесі, дав біатлоністам можливість трохи перепочити на одному місці без переїздів і приноровитися до австрійської траси. Втретє поспіль у програмі турніру були спринт і гонка переслідування, а на десерт уперше в сезоні подали змішану естафету.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У нас ще одне Євро!

У нас ще одне Євро!

Україна отримала право на проведення ще одного чемпіонату Європи — з баскетболу, 2015 року серед чоловіків. Про це оголосили позавчора ввечері на урочистому зібранні в Мюнхені.

Подвійна приємність

Подвійна приємність

І для «Металіста», і для «Ворскли», які останніми з українських клубів цього року закривали «європейське вікно», завершальні поєдинки групового раунду Ліги Європи не мали турнірного значення. Тож харків’яни, достроково вигравши групу G, поїхали на матч проти лідера голландської першості в Алкмаар у напіврезервному складі. Зазвичай у відповідальних міжнародних поєдинках Мирон Маркевич не надто довіряє українським футболістам, а цього разу аж п’ятеро «справжніх», не натуралізованих, українців отримали місця у стартовому складі. «Металіст» вийшов уперед, однак на тій самій хвилині пропустив випад господарів — 1:1. Маркевич залишився задоволений грою своїх підопічних: «Враховуючи те, що більшість гравців «основи» не брали участі у матчі, нічийний рахунок приємний для нас». Ще б пак — слобожанці так і залишилися з нулем у графі «поразки».

Всі статті рубрики