Змагання із закидання

Змагання із закидання

Перед стартом турніру молодіжних збірних другого дивізіону в Донецьку основними претендентами на підвищення в класі вважали команди України й Угорщини. На льоду Палацу спорту «Дружба» конкуренти зійшлися вже в другий ігровий день. Гра виправдала сподівання чотирьох тисяч глядачів і принесла перемогу нашим хлопцям.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Експертиза з приводу «дятлів»

Експертиза з приводу «дятлів»

Після матчу внутрішньої першості з «Карпатами» тренер «Динамо» Юрій Сьомін сказав: «На зимову перерву йдемо в хорошому настрої». Чи то зарапортувався, чи забув, чи наврочив... Одне зрозуміло: до останнього матчу групового турніру Ліги Європи кияни підійшли як до чогось «понаднормового». І закінчили євросезон із ганьбою.

Сергій Фролов: Чого на нас ображатися?! Ми ж сильніші

Сергій Фролов: Чого на нас ображатися?! Ми ж сильніші

Після кількарічної стагнації в результатах українських плавців намітився відчутний прогрес. Другий рік поспіль наші юні співвітчизники — Дарина Зевіна, Андрій Говоров та Сергій Фролов — привозять медалі з континентальної першості на «короткій» воді (басейн завдовжки 25 м). Похвалитися медальними здобутками на чемпіонатах світу в олімпійському (50–метровому) басейні вони наразі не можуть. Проте для виправлення ситуації ще мають час. Саме цю трійцю головний тренер Сергій Бондар називає нашою олімпійською надією. І сподівається, що наступного року на Олімпіаді в Лондоні вони виловлять принаймні три «бронзи».

«УМ» уже знайомила читачів із новою лідеркою європейського плавання на спині Зевіною та майстром спринту Говоровим. Запоріжанин Фролов — стаєр, своєю коронною дистанцією він вважає 1 500 м. Цікаво, що Сергій — син того самого прокурора Лілії Фролової, яка в суді обвинувачує Юлію Тимошенко від імені держави. 19–річний плавець охоче розповів про себе кореспондентові «України молодої».

Всі статті рубрики