«Люблю Росію і свій народ»

«Люблю Росію і свій народ»

Попри те що українська преса при згадці про голлівудську зірку Мілу Йовович ніколи не забуває згадати її українське походження, сама актриса, схоже, не відрізняє Україну від Росії. Коли після парламентських виборів у РФ почалися протестні виступи опозиції, Міла написала у своєму мікроблозі на «Твіттері»: «Привіт! Шлю любов і найкращі побажання всім, хто бореться за свої права в Росії! Шкода, що я не з вами».

Пан Коцький – мільйонер

Пан Коцький – мільйонер

Два роки тому цей чорний італійський котяра рився у смітниках — а тепер він найбагатший кіт у всьому світі. Статки тварини, що отримала кличку Томмазо, дорівнюють 10 мільйонам євро! Кіт виявився єдиним спадкоємцем 94–річної багатійки, яка віддала Богові душу наприкінці листопада.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Крутий бандюган із родиною щойно переїхав у фешенебельний особняк. Бачить — біля вхідних дверей стоїть вінок із чорною стрічкою, на якій золотими літерами написано: «Пам’ятаємо. Любимо. Сумуємо».
Телефонує братві:
— Колян, я шо–то не в’їхав. Якого фіга в моїй хаті похоронний вінок?!
— Блін, вибач, Вован! Це пацани трохи переплутали. Зате уяви, що зараз на похоронах біля гробу стоїть крутий кошик квітів із написом: «Вітаємо з переїздом у нову хату! Братва».

Всі статті рубрики