Амністія без політичних перспектив

Амністія без політичних перспектив

Справа Корнійчука логічно завершилися у п’ятницю: головуюча в судовому процесі суддя Оксана Царевич оголосила рішення про амністію колишнього першого заступника міністра юстиції Євгена Корнійчука, який є зятем екс–Голови Верховного Суду Василя Онопенка. Тим самим Печерський райсуд столиці задовольнив відповідне клопотання самого пана Корнійчука та його адвокатів. Сам амністований наголошує, що й надалі займатиметься політичною та юридичною діяльністю. Хоча, зрозуміло, що це для колишнього урядовця та народного депутата буде проблематично. Адже амністія вказує на те, що суд його визнав винним, отже, балотуватися до парламенту чи навіть у сільські голови пан Корнійчук не зможе (не дивно, що напередодні він склав повноваження голови УСДП). Так само, як і бути практикуючим адвокатом (хіба що бути власником юридичної контори, що відповідає його рівню статків). Оскільки справу Корнійчука чимало оглядачів та експертів розглядали, як тиск на Василя Онопенка, можна припустити, що іншою платою за амністію стане відмова останнього балотуватися на посаду Голови Верховного Суду.

«Каскадери», яким не аплодують

«Каскадери», яким не аплодують

Співробітники УБОЗ Полтавщини затримали ще одну організовану злочинну групу грабіжників–«каскадерів» (так називають зловмисників, які «полегшують» вміст кузовів і причепів вантажівок безпосередньо під час руху). До її складу входили троє кременчужан віком від 32 до 37 років.

Сон злодію у руку...

Сон злодію у руку...

Йдеться про ввірений чоловікові товар, який той привіз до індустріальної столиці Полтавщини. А оскільки була вже пізня година, довелося заночувати в салоні свого автомобіля, припаркованого біля одного з кременчуцьких супермаркетів. Саме там і побачив згадану автівку з водієм, який міцно спав, 32–річний місцевий злодій зі стажем. Останній «пристріляним» оком звернув увагу на те, що дверцята згаданого «крамовоза» не зачинені, а в його салоні стоять ящики з лотками яєць. Одразу вирішив, що йому цей сон у руку й виніс буквально «з–під носа» водія шість ящиків із яйцями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики