Де шість, там і сім

Де шість, там і сім

Найвідоміша багатодітна пара Голлівуду — Анджеліна Джолі та Бред Пітт — таки зважилася на всиновлення ще однієї дитини. Цього разу це знову буде темношкіра дівчинка з Ефіопії — свого часу саме в цій країні тоді ще мати–одиначка Джолі всиновила свою першу доньку Захару. Кажуть, як– раз мала попросила батьків привезти їй сестричку з рідної країни. І ось тепер Анджеліна та Бред оформляють необхідні документи, щоб забрати дівчинку додому, повідомляють «7 днєй». Дитину пара вже підшукала. Власне, в Ефіопії, де половина населення живе в страшенній бідності, знайти маля, яке б потребувало турботливих люблячих батьків — не проблема. Нагадаємо, рідна мати Захари померла від СНІДу, а дівчинку, яка була сильно виснаженою і відставала в розвитку, Джолі довелося довго виходжувати та возити по лікарях.

Мамонти повертаються

Мамонти повертаються

Російсько–японська група вчених готується до масштабного експерименту — клонування мамонта, останки якого були знайдені в сибірській вічній мерзлоті. Дослідники зазначають, що в стегновій кістці велетенського ссавця непогано зберігся кістковий мозок, який стане похідним генетичним матеріалом для відтворення доісторичної тварини, повідомляє Утро.ру.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Пам’ятаю, на першому курсі в нас був такий предмет — логіка, який вела білявка. І коли вона на першому семінарі запитала: «Питання є?», я, звісно ж, відважно підняв руку і зарядив:

— А правда, що логіка та жінки — речі несумісні?

— І чим справа скінчилася?

— Закінчилося цілком логічно: я потім вiсiм разів на перездачу ходив.

Всі статті рубрики