Євро врятує податковий союз?

Євро врятує податковий союз?

Єврозона в її теперішньому вигляді доживає останні тижні. Такий невтішний для ЄС прогноз оприлюднив другий за розмірами банк Швейцарії «Креді Сюїсс» (Credit Suisse). У своєму звіті аналітики цього банку вважають, що апогею кризи в єврозоні слід очікувати у середині січня наступного року, коли прибутковість за ключовими 10–річними облігаціями Італії та Іспанії сягне дев’яти відсотків, а Франції — п’яти відсотків.

Ісламісти керуватимуть рік

Ісламісти керуватимуть рік

Туніс, який започаткував «Арабську весну» — хвилю революцій у країнах Північної Африки та Близького Сходу, — знову став першопрохідцем. Після перших постреволюційних демократичних виборів, що відбулися минулого місяця, три партії–переможці нарешті повністю розподілили владу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як «Страх» на голову

Як «Страх» на голову

Спроба запустити міжпланетну космічну станцію до супутника Марса зазнала невдачі. Учора у Федеральному космічному агентстві Росії визнали: надії на «реанімацію» станції «ФобосҐрунт», яка після виведення на навколоземну орбіту там і «застрягла», фактично не залишилося. І, швидше за все, десь на початку наступного року апарат (точніше, те, що від нього залишиться після проходження через атмосферу) звалиться на Землю. Добре, якщо не комусь на голову — такої ймовірності, хоч і дуже крихітної, у Роскосмосі теж не виключають. При цьому розрахувати приблизний район падіння уламків можна буде в кращому разі за добу, але не раніше.

Всі статті рубрики