Зігріті перемогою

Зігріті перемогою

Другий поєдинок, який проводила наша чоловіча гандбольна збірна в рамках відбору до чемпіонату світу 2013 року, став повною протилежністю першого, хоча суперник був один і той самий — команда Туреччини. Якщо минулої середи підопічним Леоніда Захарова опонент нав’язав справжній бій, то в неділю в Запоріжжі гра пройшла за відчутної переваги господарів, яку в підсумку зафіксувало табло палацу спорту «Юність» — 32:20.

Рокіровки на морському повітрі

Рокіровки на морському повітрі

Із минулого четверга на невеличкому грецькому курорті Порто–Карас, що на узбережжі Егейського моря, царює пожвавлення. Щоправда, збільшення кількості відвідувачів пов’язано не з приїздом чергової партії відпочивальників, а зі стартом 18–го командного чемпіонату Європи з шахів. До суботи у місцевому п’ятизірковому готелі змагатимуться 28 жіночих команд і 38 чоловічих.

І знову «третій зайвий»

І знову «третій зайвий»

Позавчора ввечері верхівка турнірної таблиці чемпіонату України набула звичного за останні роки вигляду — «Динамо» й «Шахтар» сперечаються за перший рядок, за ними на незначній відстані крокує «забронзовілий» «Металіст», ну й далі решта. Хоча позавчора в Харкові господарі мали добру нагоду відкинути киян на третю позицію. Та не так швидко справа робиться, як того хочеться. Один із ключових матчів другого кола закінчився перемогою «Динамо», хоча віце–чемпіони і грали в помітно ослабленому складі та без підтримки своїх виїзних фанатів.

У Харкові вже пахне весною

У Харкові вже пахне весною

Позитивного результату у числі українських клубів, які змагалися на євроарені минулого тижня, досяг тільки «Металіст», який на класі переміг шведський «Мальме». Головний внесок у домашню перемогу харків’ян зробив бразилець Тайсон, що відзначився двома влучними «пострілами» та результативною передачею. Третя перемога в чотирьох турах Ліги Європи дозволила підопічним Мирона Маркевича впритул наблизитися до прохідного бар’єра «плей–оф». Для юридичного оформлення путівки до 1/16 фіналу «жовто–синім» у наступному турі достатньо вдома не програти віденській «Аустрії».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики