«Самозахист» вогнем

«Самозахист» вогнем

У ніч на 3 листопада депутат Новокаховської міськради і засновник опозиційної газети «Новокаховська правда» Василь Подрез позбувся свого мікроавтобуса, якого залишив на автостоянці.

Хрест і зброя Савура

Хрест і зброя Савура

Легендарний революціонер, про якого складено пісні. Освічений, здібний юрист, фінансист і військовик, життя якого обірвалося на 34–му році. Дмитро Клячківський (псевдо — Клим Савур) організував і очолив повстанську стихію на Волині і став одним з перших командирів Української повстанської армії.

І виросте «Гіацинтове сонце»

І виросте «Гіацинтове сонце»

Сьогодні в історико–культурному комплексі «Замок Радомисль» на Житомирщині його фундатор — відома лікар Ольга Богомолець — та селекціонер–квітникар Ігор Хорош висадять 25 сортів ірисів, серед яких є «Ліна Костенко», «Сніг у Флоренції» та «Гіацинтове сонце».

Українцiв атакує «вередлива iстота–лиходiй»

Українцiв атакує «вередлива iстота–лиходiй»

1,3 відсотка українців віком від 15 до 49 років є носіями вірусу імунодефіциту, проте лише один iз чотирьох хворих знає про це. Такі вражаючі дані навела вчора під час прес–конференції в інформагенції «УКРІНФОРМ» аташе з питань співробітництва посольства Франції в Україні Лоранс Леводель.

Третє падіння паркану

Третє падіння паркану

Як і було оголошено напередодні, відстояти свої конституційні права до Верховної Ради з’їхалася громадськість з усіх регіонів. Підприємці, «афганці», чорнобильці, діти війни — ось далеко не повний перелік тих, хто прийшов вимагати від нардепів справедливості.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ми — автохтони!

Ми — автохтони!

«Українці Придністров’я не є національною меншиною — вони становлять титульну націю. З особливим теплом і любов’ю вони зберігають рідну мову, навчають дітей і шанують пам’ять предків і джерела своєї історичної Батьківщини — України, — так привітав українську громаду, ще й українською мовою, лідер Придністров’я Ігор Смирнов.

Всі статті рубрики