Метро — розкіш, а не засіб пересування

Метро — розкіш, а не засіб пересування

Мешканці столиці Алжиру — міста Алжир — нарешті отримали альтернативу наземному громадському транспорту. Учора з нагоди Дня Республіки відбулося урочисте відкриття першої в країні лінії метро, участь у якому взяли президент Абдельазіз Бутефліка та інші керівники держави.

Україна надихнула на демократію

Україна надихнула на демократію

Після повернення з України, яку відвідував з державним візитом наприкінці жовтня, емір Катару, шейх Хамад бен Халіф аль–Тані оголосив, що у 2013 році його країна проведе перші у своїй історії демократичні вибори.

Панталони від королеви

Панталони від королеви

Спідню білизну королеви Вікторії — панталони, панчохи та інші предмети дамського туалету — виставлено на аукціон. За прогнозами експертів, на торгах, організованих аукціонним будинком Lyon and Turnbull в Единбурзі, очікується чималий ажіотаж.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто співчуває Палестині — США не друг

Хто співчуває Палестині — США не друг

ЮНЕСКО — організація світової культурної спадщини ООН — опинилася в центрі скандалу. Позавчора двома третинами голосів вона прийняла у свої лави Палестину, яка, таким чином, стала 195–м членом цього підрозділу ООН.

Супер, Маріо!

Супер, Маріо!

Відучора в Європейського центрального банку (ЄЦБ) — новий голова. На місце француза Жана–Клода Тріше, який очолював цю головну європейську фінансову інституцію впродовж останніх восьми років, прийшов італійський фінансист Маріо Драгі.

Грецький народ проти європейських лідерів

Грецький народ проти європейських лідерів

Прем’єр–міністр Греції Георгіос Папандреу запропонував співвітчизникам самим визначити майбутнє країни. І відповісти на загальнонаціональному референдумі на два запитання: чи хочуть вони, щоб Греція отримала новий кредитний пакет від Євросоюзу розміром у 130 мільярдів євро, і чи довіряють уряду.

Всі статті рубрики