Якщо сир — то з молока

Якщо сир — то з молока

Твердий сир не назвеш продуктом першої необхідності, але він присмачує життя щоразу в новій композиції. Просто на хліб його покладеш — поживний бутерброд, який i з чаєм поїси, ще й на роботу візьмеш, чи дитині в школу покладеш. Якщо розплавиш у мікрохвильовці — отримаєш новий смак. Потертим притрусиш піцу; кубики сиру зроблять оригінальним будь–який овочевий салат... Тож переконувати, що твердий сир має бути справжнім, нікого не варто. Хіба що за винятком окремих виробників цього продукту та не надто чесних із покупцями продавців.

«Згущенка» часто — фальсифікат

«Згущенка» часто — фальсифікат

Йдучи з дитиною з садочка, у магазині по дорозі натрапили на вафлі для торта, які здавна звикли перемащувати згущеним молоком. «Купи!» — наполягала дитина. Я не надто пручалася, бо цю смакоту можна зробити відносно швидко і за невеликі гроші. Але почала прокручувати в голові інформацію про не надто якісну продукцію, яку в магазинах пропонують у класичних жерстяних банках з написом «Згущене молоко».

Всі статті рубрики