Замість Гідропарку — «Дніпровська перлина»

Замість Гідропарку — «Дніпровська перлина»

Два тижні тому «Україна молода» писала про переполох на головному острові відпочинку Києва. Тоді нам не вдалося підтвердити чутки, що в Гідропарку розганяють підприємців, бо територію острова готують для бізнесу компанії Олександра Януковича, президентського сина (офіційно боротьбу з дрібними бізнесменами в Гідропарку пояснюють тим, що в них немає всіх дозвільних документів). Натомість «УМ» з’ясувала кілька обставин: Управління благоустрою порушує процедуру демонтажу яток, кафе тощо, а підприємцям не забезпечують умови для ведення бізнесу «у відкриту».

Рейкове прискорення

Рейкове прискорення

До останнього моменту не розвіювалися побоювання, що 4 жовтня обіцяну головою КМДА Олександром Поповим кільцеву міську електричку можуть не запустити.

Уранці в анонсований «день ікс» мешканці та гості Києва, що прийшли на станції електропоїзда, отримували в касах відповідь: поки «кільцем» не проїде Микола Азаров, потяги не запустять. І навіть після того, як сайт міськдержадміністрації повідомив, що Прем’єр–міністр о 10–й годині ранку вже покатався і йому сподобалося, ані прес–служба КМДА, ні «гаряча лінія» 15–51 не могли сказати напевне, чи запустять електричку у «вечірній сеанс» для простолюду.

Однак «кільце» таки запрацювало. Журналісти «УМ» слідом за Прем’єром протестували цей новий вид громадського транспорту столиці.

Всі статті рубрики