Політ Моллі

Політ Моллі

У Моллі Сімз, здавалося б, є все, щоб домогтися успіху, — чудова фігура, вродлива зовнішність, сякий–такий талант. Проте для виходу в топ–ешелон як моделей, так і актрис дівчині постійно бракувало якоїсь дещиці. Хоча і для знаменитого каталогу купальників «Спортс іллюстрейтед» Моллі регулярно знімалася, і в серіалі «Лас–Вегас» її героїня впродовж п’яти сезонів користувалася успіхом, і в повнометражне кіно її регулярно запрошують. Проте щойно проект завершується — і широка публіка про гарненьку білявку знову забуває.

Вай, на мене діє «вай–фай»!

Вай, на мене діє «вай–фай»!

Той факт, що випромінювання від мобільних телефонів може шкодити здоров’ю, відомий багатьом. Але далеко не всі знають, що не менш шкідливими для самопочуття можуть бути невидимі «промені» мереж Wi–Fi — бездротового інтернету. Скажімо, у США лікарі дедалі частіше фіксують звернення пацієнтів, які страждають від постійного перебування в зоні дії бездротових інтернет–і телефонних мереж. Медики констатують: це випромінювання може стати причиною багатьох захворювань — мігрені, болів у суглобах, частих застуд і навіть часткової сліпоти. Вилікувати ці симптоми неможливо, оскільки вони є чимось на кшталт алергії. Єдиний спосіб зцілитися — усунути алерген.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Віктор Янукович провів успішні переговори з Медведєвим і Путіним. У результаті газ для пересічних українців став сльозогінним.

Всі статті рубрики