«Приманка» на вагу життя

«Приманка» на вагу життя

Дагестан вийшов на перше місце в переліку «гарячих точок» Росії. У ніч із середи на четвер у столиці цієї північнокавказької республіки Махачкалі прогриміло два вибухи потужністю 40 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Загинула одна людина, понад 60 отримали поранення — троє з них перебувають у важкому стані. Але у Слідчому комітеті РФ, де порушено кримінальну справу за статтею «теракт», припускають, що жертв могло бути значно більше, адже зловмисники планували ще потужніший теракт. От тільки не розрахували: одна з бомб спрацювала раніше й порішила їх самих.

Івана–Джона другого депортують

Івана–Джона другого депортують

Колегія з імміграційних апеляцій Міністерства юстиції США підтримала рішення суду про депортацію зі Сполучених Штатів українця Джона (Івана) Калимона. Відповідне рішення суд Детройта ухвалив іще 31 січня, але представники обвинуваченого подали апеляцію.

Палестина хоче державності

Палестина хоче державності

Розчарувавшись у багаторічному, але безрезультатному процесі переговорів з Ізраїлем, влада Палестинської автономії вирішила напряму звернутися до Організації Об’єднаних Націй з проханням визнати повноцінний статус Палестини як держави. Це неабияк обурило Ізраїль і розбурхало міжнародну спільноту, яка змушена визначатися, на чий бік стати у цьому вкрай важкому для визначення свого ставлення конфлікті. Цими днями, коли у Нью–Йорку проходить 66–та сесія Генасамблеї ООН, на Західному Березі Йордану вирують пристрасті: ізраїльтяни протестують проти визнання «своїх територій» окремою державою, палестинці вимагають від ООН «справедливості». Проте, схоже, марно.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики