ЦИТАТИ ТИЖНЯ

23.09.2011

Сергій Терьохін,
нардеп від БЮТ
— про рішення парламентської більшості встановити в Україні лише «літній» час, без переведення годинників на «зимовий»:

— Отже, після такого голосування на території країни скасовано астрономічний час. Із таким же успіхом можна було б проголосувати за звільнення території України від закону Ньютона або теореми Піфагора... Цей склад Верховної Ради голосує так, як скопище мотивованих їжею мурах за відсутності моралі та мозку. Кого схопили, того і з’їли.

(«Українська правда»)

 

Ганна Герман,
радник Президента
— про стосунок Президента до арешту Тимошенко:

— Якби Янукович вирішував цю справу, він не зробив би собі такої величезної кривди. Це було зроблено в той час, коли Янукович був у відпустці і не мав інформації... Якби я знала, хто прийняв таке рішення, — я задушила б його власними руками.

(ICTV)

 

Олександр Мороз,
голова Соціалістичної партії
— про суд у справі Юлії Тимошенко:

— Жінка у «прикидах» від «Луї Віттон» страждає за всіх людей, які не знають, що її «прикид» на один день коштує три квартальні зарплати Прем’єр–міністра. А з іншого боку, люди в одязі від «Версаче» вчать її справедливості й добиваються правди. Обиватель дивиться, і це йому цікаво. А до суті ні суд, ні ті, хто добивається правди, не доходять.

(«Газета по–українськи»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про закиди опозиції на адресу уряду:

— Багато хто каже, що це — симуляція реформ. Ну хай попробують! Чому вони не симулювали свого часу?!

 

Геннадій Мінаєв,
міський голова Сум
— про проект держбюджету на 2012 рік:

— Те, що планується прийняти, — це «п» і три крапки! Буде повний «п...»! Було, було, але такого проекту бюджету ще не було.

(«Обком»)