23.09.2011

1 млрд. людей

у світі жодного разу в житті не відвідували лікаря, свiдчать результати дослідження Британського благодійного фонду.

 

24,5 млн. євро

виділить НАТО Україні на другий етап утилізації боєприпасів, який має завершитися у 2015 році, інформує прес–служба Міністерства оборони.

 

10 млн. євро

виділить Україні Європейський Союз на фінансування проекту зі зміцнення судової системи, повідомив голова Представництва ЄС у нашій державі Жозе Мануель Тейшейра.

 

2,5 млн. осіб

на таку кількість скоротилося сільське населення за роки незалежності, повідомив президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов.

 

100 тис. дітей–сиріт

налічується сьогодні в нашій державі, повідомив уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко.

 

2,5 тис. українців

навчаються у Польщі цього року, повідомляє посольство Республiки Польща в нашій державі.

 

80,7% українців

вважають, що в поточному році рівень корупції в державі не знизився, а можливо, навіть і зріс, дослідила Європейська дослідницька асоціація.

 

73,5% українських сімей

мають одну дитину і не хочуть більше, а наша держава разом iз Росією та Білоруссю є лідерами у Європі за кількістю розлучень, заявив віцеспікер Верховної Ради Микола Томенко.

 

60% українських та російських програмістів

хотіли б працювати за кордоном, а кожен п’ятий вживає заходів для переїзду, свідчать результати опитування, проведеного Міжнародним кадровим порталом.

 

46%  американців

зізналися, що займалися коханням на задньому сидінні таксі, а 9% — у громадських вбиральнях, пише інтернет­журнал sexyweek.ru.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2_desc.inc on line 181