Як мед — то ложкою

Як мед — то ложкою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли збираєтеся готувати на кухні, варто хоч трохи згадати біологію і хімію. На­приклад, таке: людська кров містить 24 мікроелементи, і майже всі вони, за винятком двох, є в... медi. Тому не випадково останній, як кажуть японські лікарі, — король продуктів. Він є обов’язковим у меню навіть космонавтів. Хоча усім, незалежно від професії, саме час балувати свій організм свіжозібраним і переробленим трудівницями–бджолами нектаром квітів. Окрім як узяти ложку меду до чаю, з ним можна приготувати безліч смачних і навіть несподіваних страв.

По–європейськи й по–азійськи

По–європейськи й по–азійськи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бджоли мед носять не лише в Україні. І споживають цей продукт у кожній країні по–своєму, вигадуючи власний рецепт страв iз медом.

Всі статті рубрики