Економні перемоги

Економні перемоги

До очного поєдинку, що відбудеться цієї суботи у столиці, звичні лідери — «Шахтар» та «Динамо» — підійшли із майже ідентичними показниками успішності. Не надто вдало провівши єврокубкові матчі, обидва українські флагмани здобули «в унісон» скромні перемоги на внутрішній арені. «Біло–сині» завдяки суперечливому пенальті переломили хід поєдинку в Одесі, «зробивши» гру проти «Чорноморця» впродовж якихось двох хвилин «перед роздягальнею». А «гірники» не надто знущалися над «Ворсклою», утомленою Лігою Європи. Обмежилися єдиним голом у ворота Сергія Долганського.

«Вільним» — медалі

«Вільним» — медалі

Після невдалого виступу у Стамбулі наших борців греко–римського стилю, які не спромоглися завоювати навіть жодної путівки на Олімпіаду–2012, ситуацію дещо підправили «вільники». Але тільки певною мірою, адже від них теж очікували більшого.

Діамант для чемпіонки

Діамант для чемпіонки

За роки незалежності наші легкоатлети здобули чимало медалей чемпіонатів світу й Європи, але при цьому рідко відзначалися стабільно високими результатами. Минулої п’ятниці нову сторінку до історії української «королеви спорту» вписала стрибунка потрійним Ольга Саладуха. 28–річна донеччанка зійшла на вершину, яка ще ніколи не підкорювалася нашим співвітчизникам, — стала переможницею «Діамантової ліги».

Падіння по сусідству

Падіння по сусідству

Результати українських тенісистів в індивідуальних турнірах різко контрастують із виступами в збірній. Наші панянки підзабули смак перемог на змаганнях WTA, зате командою вже вдруге пробилися до елітної групи Кубка федерації. Чоловіки ж час від часу виграють трофеї АТР, а от національна збірна зазнає невдачі за невдачею. Позавчора цей факт підтвердився ще раз: чоловіча команда України програла словакам і залишила першу групу Кубка Девіса.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики