Волохата «валер’янка»

Волохата «валер’янка»

Котики і собачки, яких так люблять самотні пенсіонери, насправді не тільки розважають своїх господарів, а й підтримують їхнє здоров’я. У психології та медицині є навіть такий корекційний напрям — «анімалотерапія» — лікування за участю тварин. Як повідомляє «Медпортал», на сьогодні науково доведено, що тварини здатні здійснювати на людину дуже сприятливий вплив — як психологічний, так і фізіологічний.

У садок — без довідки?

У садок — без довідки?

Цього року чимало батьків, які вперше ведуть свою дитину в дитсадок, зіштовхуються з неабиякою проблемою. Якщо в малюка віком до 3 років немає профілактичних щеплень, його відмовляються зараховувати до дошкільного закладу. Такі випадки були й раніше, але не настільки масово, як зараз. Це пов’язано з тим, що діти, які сьогодні йдуть до дитячих садочків, — це малюки, чиї батьки потрапили під вплив широкомасштабної антивакцинальної кампанії 2008 року і з особистих міркувань відмовилися на той час від проведення профілактичних щеплень.

Не зробив щеплення — звільняйся

Не зробив щеплення — звільняйся

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому в Америці жити добре? Тому, хто виконує всі вимоги, дотримується правил, шанує закони і... робить необхідні щеплення. Інакше можна залишитися без роботи і без грошей. Медична корпорація з американського штату Мічиган ухвалила рішення звільняти співробітників, які не пройшли вакцинацію від грипу до 31 грудня, повідомляє «Фокс ньюз». Як заявило керівництво Медичного центру Мансона, медпрацівникам слід пожертвувати особистим правом вибору — чи робити щеплення, чи ні — на користь благополуччя пацієнтів. Адже зараження грипом у поєднанні з наявним захворюванням несе серйозну загрозу для здоров’я хворих. Винятком є тільки наявність медичних протипоказань (треба принести довідку від лікаря) чи релігійних заборон (інформація має бути завірена пастором). Решта медпрацівників має зробити щеплення в обов’язковому порядку.

Всі статті рубрики