Які фільми проспонсорує держава

Які фільми проспонсорує держава

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Визначено 37 фільмів, які отримають державні кошти на виробництво та розповсюдження. Цього року вперше переможців визначали за новими правилами.

Люди з «Планети Лем»

Люди з «Планети Лем»

Десять світових столиць, чотириста культурних заходів, сто днів, десять часових поясів — так масштабно і тривало Польща відзначатиме своє головування у Раді Європейського Союзу. Однією із заявлених десяти столиць у цій програмі став Київ, а тому ми маємо гарну нагоду не лише познайомитися з найкращими прикладами сучасного польського мистецтва, а й повчитися тому, як ефектно й ефективно промотувати свою країну у світі. Цьогоріч «культурний наступ» Польщі на Україну розпочався задовго до презентації проекту I, Culture (згадаймо майстер–класи польських митців, які проходять зараз у Центрі Курбаса, проект «Landr art–мистецтво на кордоні»...) Тепер же Польща «відкрила» ще кілька культурних «фронтів» і «атакуватиме» нас аж до кінця року.

Катерина Копилова: Говорити про нове українське кіно передчасно

Катерина Копилова: Говорити про нове українське кіно передчасно

Останній тиждень Катерина Копилова — один із основних ньюзмейкерів в Україні. Як голова Державного агентства України з питань кіно вона започаткувала нову систему відбору кінофільмів, що можуть отримати державне фінансування. Детальніше даний механізм — його сильні й слабкі сторони «УМ» розгляне у окремій статті. У даній же розмові ми сконцентрували увагу на інших, не менш важливих, питаннях, адже Катерина Копилова на цiй посаді перебуває уже рік і три місяці. «УМ» поцікавилася, як нове керівництво Держагентства справляється з управлінням однією із найпроблемніших культурних галузей.

Всі статті рубрики