Не перемога, але бій

Не перемога, але бій

Збірна України позавчора ввечері почала виступи на чемпіонаті Європи в Литві гідно — програла сильному супернику, але якістю гри вселила в уболівальників надію на кращі результати в наступних турах.

Віра в Катерину

Віра в Катерину

Наприкінці минулого року в розмові з кореспондентом «УМ» Катерина Бондаренко пояснювала спад у своїй грі травмою. Тоді Катя в рейтингу WTA скотилася за межі першої сотні. Тож на перших двох турнірах серії «Великого шолома–2011» — «Аустреліан оупен» і «Ролан Гаррос» — наша співвітчизниця зупинялася вже в першому раунді. Проте бойовий характер і клас за пазухою не сховаєш — на Уїмблдоні Бондаренко–молодша вже дійшла до третього етапу. Рейтингових очок Каті це додало, однак не настільки, щоб у другому колі «Ю–ЕС оупен» уникнути зустрічі росіянкою Вірою Звонарьовою. Наразі Катерина посідає 69–й рядок ранг–листа WTA, тоді як Звонарьова у Нью–Йорку була посіяна під другим номером.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Потрійний політ донеччанки

Потрійний політ донеччанки

Після п’яти днів безуспішних спроб здобути нагороду світового форуму в Південній Кореї українські легкоатлети вирішили взяти своє масовістю. У вчорашній ранковій програмі кваліфікацію проходили аж десятеро наших, а ще п’ятеро боролися за місце на п’єдесталі у вечірніх фіналах. Нашою головною «медальною» надією була стрибунка потрійним Ольга Саладуха. І донеччанка не підвела, взявши «золото»!

Михайло Кошман: Боюся, що прокинуся — а медалі немає

Михайло Кошман: Боюся, що прокинуся — а медалі немає

Медалі, які на недавній світовій першості з веслування на байдарках і каное здобула чемпіонка пекінської Олімпіади–2008 Інна Осипенко–Радомська, нікого особливо не здивували. А ось «золото» молодого Михайла Кошмана стало повною несподіванкою як для керівництва збірної, так і для самого каноїста. Отримавши серйозний енергетичний заряд від особистого наставника Галини Затуливітер, Михайло як на крилах пролетів п’ятикілометрову дистанцію, здобувши для України єдину золоту нагороду ЧС. При цьому, як виявилося, на змагання до угорського міста Сегед Кошмана збирали «всім миром». Про це каноїст із Миколаївщини розповів кореспондентові «УМ».

Всі статті рубрики