Смерть на Богдана Хмельницького

Смерть на Богдана Хмельницького

Завершення священного місяця Рамадан, під час якого мусульманам заборонено чинити будь–яке насильство (що, правда, не завадило ісламським екстремістам вчинити цілу серію терактів в Іраку, Афганістані тощо), у Грозному відзначили кривавим «салютом». «Коли мусульманська громада Чечні святкувала закінчення посту, у столиці республіки було здійснено подвійний теракт, внаслідок якого загинуло дев’ять людей. З них семеро — співробітники поліції, ще один працював у МНС», — повідомив учора міністр внутрішніх справ Росії Рашид Нургалієв.

«Народні месники» чи хулігани?

«Народні месники» чи хулігани?

Берлінські автовласники нарешті зітхнули з таким–сяким полегшенням: поліція німецької столиці звітує про те, що позавчора увечері затримала двох людей, яких підозрюють у серії підпалів дорогих автомобілів. Як повідомляє інтернет–сайт німецької газети «Моргенпост», правоохоронцям уперше вдалося спіймати паліїв на гарячому. Мешканці сусіднього будинку помітили, що 27–річний чоловік та його 23–річна подруга підозріло«пораються» біля дорогого авто марки BMW у районі Пренцлауер Берг у східній частині Берліна. Свідки вирішили на всяк випадок викликати поліцію, і недарма — за мить авто спалахнуло.

Битва хакерів: Держдеп проти «Вікілікс»

Битва хакерів: Держдеп проти «Вікілікс»

Держдепартамент США гостро розкритикував публікацію на викривальному сайті «Вікілікс» чергової партії зі 100 тисяч таємних документів про діяльність американського зовнішньополітичного відомства. «Я не збираюся коментувати автентичність цих документів, але можу сказати, що США засуджують будь–яке незаконне розголошення таємної інформації. Ми й далі уважно стежимо за тим, що може стати надбанням громадськості, і вживаємо кроків на зменшення шкоди, якої завдано нашій національній безпеці», — наголосила позавчора ввечері, одразу після «зливу» документів, представниця Держдепу Вікторія Нуланд.

Хабар Хуа...

Хабар Хуа...

Колишнього керівника регіонального відділення найбільшої у світі (за кількістю клієнтів) компанії мобільного зв’язку «Чайна мобайл» засуджено до смертної кари з відтермінуванням виконання вироку на два роки. Як повідомляє інформагенція «Сіньхуа», суд встановив, що керівник відділення цієї китайської фірми у провінції Сичуань Лі Хуа взяв хабарів на понад 2,5 мільйона доларів. Такий злочин за законодавством комуністичної КНР тягне на найвищу міру покарання. Проте суд поставився до Лі Хуа поблажливо: згідно з вердиктом, якщо впродовж двох наданих йому «на роздуми» років засуджений демонструватиме зразкову поведінку та законослухняність, смертну кару буде замінено на довічне ув’язнення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики