Продовження «лише початку»

Продовження «лише початку»

Багато голлівудських пар подають приклад покращення демографічної ситуації, не зупиняючись на народженні одного й навіть двох дітей. Не стало винятком і акторське подружжя Бена Аффлека та Дженніфер Гарнер: днями 39–річна зірка «Привидів колишніх подружок» заявила, що чекає третього малюка. Судячи з фото, Джен зараз на третьому–четвертому місяці вагітності. Що не заважає їй вести активний спосіб життя: брати участь у презентаціях та рекламних фотосесіях, зніматися в кіно.

Реформаторський сепаратизм

Реформаторський сепаратизм

Мешканці італійського селища Філеттіно, що в регіоні Лаціо, вирішили проголосити автономію. 554 селянам не сподобалося, що в результаті реформи місцевого самоврядування їхній населений пункт (як і решта селищ, де мешкає менше 1000 людей) перестане бути окремим муніципалітетом. До такого кроку уряд Сильвіо Берлусконі змушений вдатися у рамках програми зі скорочення дефіциту бюджету.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Діти, м’яко кажучи, не в захваті від того, що доведеться наступні дев’ять місяців ходити до школи, вчити уроки, зубрити вірші, робити домашні роботи.

Їхні батьки знають, у скільки обходиться навчання, скільки коштує форма, що таке перевіряти уроки і червоніти на зборах.

Учителі шалено «раді» зарплаті в тисячу гривень, позаурочній роботі, зіпсованим нервам і кнопкам на стільцях.

Уряд — ну тому взагалі на все наплювати...

Питання: так чиє ж це свято — 1 вересня?

Всі статті рубрики